Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een rondvaart maken in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een rondvaart maken in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een rondvaart maken in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren Giethoorn?

 

Sloep huren Giethoorn

De sloep is een mooie en luxe, elektrische boot voor maximaal 8 personen. Zeker voor de langere vaartochten zijn de zit- en rugkussens heel aangenaam. De sloep is voorin uitgerust met een rondzit, waardoor u lekker bij elkaar kunt zitten. Net zoals bij de consoleboot, staat er een stuurconsole achterin de sloep. Ook voor onervaren schippers is de sloep dus gemakkelijk te bedienen. Wilt u een sloep huren in Giethoorn? Wij leggen alles duidelijk voor u uit.

Varen in een sloep

Om te varen in onze sloepen heeft u geen vaarbewijs nodig. Bij aanvang ontvangt u een vaarroute die wordt uitgelegd door één van onze medewerkers. Vervolgens krijgt u vaarinstructies van de bootverhuurder. Hij zal u laten zien dat je het stuur een klein beetje naar links en naar rechts moet draaien. Als u namelijk te veel aan het stuur draait, dan gaat u slingeren. Bij het sturen moet u altijd een beetje gas houden. Anders reageert de boot niet. Gas geven doet u moet een hendeltje. Dit werkt heel simpel: het hendeltje vooruit duwen is vooruit varen en het hendeltje achteruit halen is achteruit varen. Het hendeltje achteruit is ook de ‘remmen’. Wilt u niet sturen met een stuurwiel, maar met een motorhendel? Zie dan fluisterboot huren Giethoorn.

Bezienswaardigheden Giethoorn

Een sloep kunt u voor minimaal 2 uur en maximaal voor 6 uur (hele dag) reserveren. De accu’s leveren stroom voor de hele dag. Tijdens de korte vaartochten (2-3 uur) vaart u door Giethoorn centrum met haar typische houten bruggetjes en schilderachtige boerderijen. Ook vaart u tussen de rietlanden door van natuurgebied de Wieden. Bij de langere vaartochten (4-5 uur) komt u niet alleen door het centrum van het dorp, maar ook door Giethoorn-Zuid, Giethoorn-Noord en grote delen van  nationaal park Weerribben-Wieden. U ziet dan meer natuurgebied, bruggen en boerderijen.

Vragen over een sloep huren bij Koppers Giethoorn?

Indien u meer informatie wilt over een sloep huren in Giethoorn, neem dan gerust contact met ons op. Wij verhuren onze boten per 2, 3, 4 of 6 uur (hele dag). U kunt dus korte en lange vaartochten maken door Giethoorn en Nationaal Park Weerribben-Wieden. Afhankelijk van uw wensen en behoeften hebben wij verschillende vaarroutes. Houd a.u.b. rekening met een borgsom van € 50,-contant, die u op de dag zelf voor de afvaart moet voldoen. De borgsom wordt na afloop retourneert volgens de algemene voorwaarden. De eenmalige reserveringskosten/ vermakelijkhedenretributie bedraagt € 6,-. Honden aan boord zijn helaas niet toegestaan. Als u via onze site een sloep reserveert, dan ligt de boot voor u klaar! Zijn de sloepen niet meer beschikbaar op de door u gekozen dag en tijd? Surf dan eens naar de website van ons zusterbedrijf Rondvaart Zuideinde.

 

Sloep huren Giethoorn max. 8 personen.

Max. 8 personen. Honden niet toegestaan.