Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een rondvaart maken in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een rondvaart maken in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een rondvaart maken in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren Giethoorn?

Sloep deluxe huren Giethoorn

De sloep deluxe is het vlaggenschip van onze vloot. Door de zachte zit- en rugkussens is dit type boot uitermate geschikt voor de langere vaartochten door Giethoorn en Nationaal Park Weerribben-Wieden. Deze luxe sloep is ingedeeld met een lange rondzit, waardoor u gezellig bij elkaar kunt zitten. Net zoals bij de onze andere type boten met een stuurwiel, staat de stuurconsole centraal achterin de boot. De sloep deluxe is eerlijkheidshalve wel iets moeilijker te besturen dan een sloep 1-8 personen. Wilt u een sloep deluxe huren in Giethoorn? Wij zijn u graag van dienst.

Varen in een sloep

Om te varen in onze sloepen heeft u geen vaarbewijs nodig. Bij aankomst ontvangt u een vaarroutekaart die door ons wordt uitgelegd. Daarna gaan we samen aan boord en krijgt u vaarinstructies. Wij zullen u laten zien dat je het stuur slechts een klein beetje naar links en naar rechts moet draaien. Als u namelijk te veel aan het stuur draait, dan gaat de boot zigzaggen. Bij het sturen moet u altijd een beetje gas houden. Anders reageert de boot niet. Gas geven doet u moet een hendeltje. Dit werkt vrij gemakkelijk. De hendel vooruit duwen is vooruit varen en de hendel achteruit is achteruit. Het hendeltje achteruit is eveneens ‘afremmen’. Wilt u niet sturen met een stuurwiel, maar met een motorhendel? Zie dan fluisterboot huren Giethoorn.

Bezienswaardigheden in Giethoorn

De sloep deluxe kunt u voor minimaal 2 uur en maximaal voor 6 uur (hele dag) huren. De accu’s leveren stroom voor de hele dag. Tijdens de korte boottochten (2  à 3 uur varen) komt u door het centrum van het dorp met haar kenmerkende houten bruggetjes en typische boerderijen. Ook vaart u langs de rietlanden van natuurgebied de Wieden. Bij de langere vaartochten (4 à 5 uur varen) komt u niet alleen door het centrum van Giethoorn, maar ook door Giethoorn-Zuid, Giethoorn-Noord en grote delen van  nationaal park Weerribben-Wieden. U ziet dan meer natuur, bruggen en huizen.

Vragen over een sloep huren bij Koppers Giethoorn?

Indien u meer informatie wilt over een sloep deluxe huren in Giethoorn, neem dan gerust contact met ons op. Wij verhuren onze boten per 2, 3, 4 of 6 uur (hele dag). U kunt dus korte en lange boottochten maken door Giethoorn en Nationaal Park Weerribben-Wieden. Afhankelijk van uw wensen en behoeften liggen er verschillende vaarroutes voor u klaar. Houd a.u.b. rekening met een contante borgsom van 50 euro, die u op de dag zelf voor de afvaart dient te voldoen. De borgsom wordt na afloop retourneert conform onze algemene voorwaarden. De eenmalige reserveringskosten/ vermakelijkhedenretributie bedraagt € 6,-. Honden aan boord zijn helaas niet toegestaan. Als u via onze site een sloep deluxe reserveert, dan ligt de boot voor u klaar! Zijn de sloepen niet meer beschikbaar op de door u gekozen dag en tijd? Surf dan eens naar de website van ons zusterbedrijf Rondvaart Zuideinde.

 

Bootje huren Giethoorn