Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een rondvaart maken in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een rondvaart maken in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een rondvaart maken in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren Giethoorn?

 

Fluisterboot huren Giethoorn

Een fluisterboot is een boot met een elektrische buitenboordmotor. De elektromotor maakt nagenoeg geen geluid, vandaar de naam ‘fluisterboot’. In de boot staan een aantal accu’s, waarmee u de hele dag kunt varen. Dit type boot is te huur voor minimaal 1 en maximaal 6 personen. Wilt u wat ruimer zitten, of heeft u veel bagage mee? Dan is het beter om met maximaal 4 personen 1 fluisterboot te huren. Bent u met meer dan 6 personen? Dan kunt u via het reserveersysteem 2 bootjes huren. Indien u meer dan 2 boten wilt huren, neem dan a.u.b. contact met ons op. Voor het huren van een fluisterboot in Giethoorn bent u bij Koppers aan het juiste adres! Wilt u liever een boot met een stuurtje? Kies dan voor de consoleboot of de sloep.

 

Varen in een fluisterboot

In de fluisterboot stuurt u met de motorhendel. Als u de hendel naar links beweegt, dan gaat de boot naar rechts en vice versa. Gas geven doet u door aan de hendel te draaien. De ene kant op draaien is vooruit en de andere kant is achteruit. Daarbij geldt: hoe verder u draait, hoe sneller u gaat. ‘Remmen’ doet u door naar de achteruit-stand te draaien. Een vaarbewijs is niet nodig. Bij aanvang ontvangt u een vaarroutekaart op papier met uitleg over de verschillende vaarroutes in Giethoorn. Daarna krijgt u vaarinstructies van één van onze bootverhuurders. Hij zal u voordoen hoe je de motor bedient. Belangrijk daarbij is dat u altijd een beetje vaart moet houden. Anders reageert de boot immers niet.

 

Bezienswaardigheden Giethoorn

Een fluisterboot kunt u voor minimaal 2 uur en maximaal voor de hele dag (6 uur) reserveren. De accu’s leveren stroom voor de hele dag. Tijdens de korte vaartochten (2-3 uur) vaart u door het centrum van Giethoorn met haar typische bruggetjes en karakteristieke boerderijen. Ook vaart u door de rietvelden van natuurgebied de Wieden. Bij de langere boottochten (4-5 uur) komt u niet alleen door het centrum van het dorp, maar ook door Giethoorn-Noord, Giethoorn-Zuid en grote delen van nationaal park Weerribben-Wieden. U ziet dan meer boerderijen, bruggen en een groter deel van het prachtige natuurgebied.

 

Vragen over een consoleboot huren bij Koppers Giethoorn?

Indien u meer informatie wilt over een fluisterboot huren in Giethoorn, neem dan gerust contact met ons op. Wij verhuren onze boten per 2, 3, 4 of 6 uur (hele dag). U kunt dus korte en lange vaartochten door Giethoorn en Nationaal Park Weerribben-Wieden maken; afhankelijk van uw wensen en behoeften. Houd s.v.p. rekening met een borgsom van € 50,-contant, die u op de dag zelf voor de afvaart moet voldoen. De borgsom wordt na afloop retourneert conform de algemene voorwaarden. De eenmalige reserveringskosten/ vermakelijkhedenretributie bedraagt € 6,-. Als u via onze website een fluisterboot reserveert, dan ligt de boot voor u klaar! Is de fluisterboot niet meer beschikbaar in het door u gekozen tijdsblok? Bezoek dan eens onze andere website: boot reserveren Giethoorn.

Fluisterboot huren Giethoorn. Reserveer online

Fluisterboot max. 6 personen

Max. 6 personen