Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een rondvaart maken in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een rondvaart maken in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een rondvaart maken in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren Giethoorn?

 

Consoleboot huren Giethoorn 

Een consoleboot is een boot met een stuurwiel en rugleuningen. De stuurconsole bevindt zich centraal achter in de boot voor het bankje van de schipper. De consoleboot is van aluminium gemaakt en daardoor licht van gewicht. De boot vaart dus redelijk snel. Dit type boot is te huur voor minimaal 1 en maximaal 6 personen. Zowel met 1 als met 6 personen vaart deze boot goed. Heeft u veel proviand mee? Dan is het beter om met maximaal 4 personen 1 consoleboot te huren. Bent u met meer dan 6  personen? Dan kunt u via het reserveersysteem 2 consoleboten huren. Indien u meer dan 2 boten wilt huren, neem dan a.u.b. contact met ons op. Wilt u liever een luxere boot met een kussenset? Kies dan voor de sloep. Wilt u een consoleboot huren in Giethoorn? Wij leggen alles duidelijk aan u uit.

Varen in een consoleboot

De consoleboot is voorzien van een stuurtje. De boot is daarmee, ook voor de onervaren kapitein, gemakkelijk te besturen. Een vaarbewijs is niet nodig. Bij aanvang ontvangt u een papieren vaarroutekaart met uitleg over de verschillende vaarroutes in Giethoorn. Daarna krijgt u vaarinstructies van één van onze medewerkers. Hij zal u voordoen dat je het stuurtje enkel een klein beetje naar links en een beetje naar rechts hoeft te draaien. Belangrijk daarbij is dat u immer een beetje vaart moet houden. Anders reageert de boot namelijk niet. Gas geven doet u moet een hendeltje. Dit werkt vrij simpel: het hendeltje vooruit duwen is vooruit en het hendeltje achteruit halen is achteruit. De achteruit is eveneens de ‘rem’. Wilt u geen boot met een stuur, maar met een motorhendel? Kies dan voor de fluisterboot huren Giethoorn.

Giethoorn bezienswaardigheden

Een consoleboot kunt u voor minimaal 2 uur en maximaal voor de hele dag (6 uur) reserveren. De accu’s leveren stroom voor de hele dag. Tijdens de korte vaartochten (2-3 uur) vaart u door Giethoorn centrum met haar typische houten bruggetjes en prachtige boerderijen. Ook vaart u tussen de rietvelden door van natuurgebied de Wieden. Bij de langere vaartochten (4-5 uur) komt u niet alleen door het centrum van het dorp, maar ook door Giethoorn-Zuid, Giethoorn-Noord en grote delen van  nationaal park Weerribben-Wieden. U ziet dan meer bruggen, meer boerderijen en een groter deel van het natuurgebied.

Vragen over een consoleboot huren bij Koppers Giethoorn?

Indien u meer informatie wilt over een consoleboot huren in Giethoorn, neem dan gerust contact met ons op. Wij verhuren onze boten per 2, 3, 4 of 6 uur (hele dag). U kunt dus korte en lange vaartochten door Giethoorn en Nationaal Park Weerribben-Wieden maken; afhankelijk van uw wensen en behoeften. Houd s.v.p. rekening met een borgsom van € 50,-contant, die u op de dag zelf voor de afvaart moet voldoen. De borgsom wordt na afloop retourneert conform de algemene voorwaarden. De eenmalige reserveringskosten/ vermakelijkhedenretributie bedraagt € 6,-. Als u via onze website een consoleboot reserveert, dan ligt de boot voor u klaar! Is de consoleboot niet meer beschikbaar in het door u gekozen tijdsblok? Surf dan eens naar boot reserveren Giethoorn.

Consoleboot huren Giethoorn. Vaarbewijs niet nodig.

Max. 6 personen