Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een rondvaart maken in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een rondvaart maken in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een rondvaart maken in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren Giethoorn?

Type boten

Fluisterboot huren Giethoorn

Bij het huren van een fluisterboot ontvangt u een duidelijke vaarroutekaart die wordt uitgelegd door een van onze medewerkers. Op de vaarkaart kunt u kiezen uit prachtige routes door Giethoorn, over het meer “en het Bovenwijde” en door Nationaal Park Weerribben-Wieden. Vervolgens krijgt u uitleg over de bediening van de elektromotor en dan afvaren maar! Voor wie bang is schipbreuk te leiden en te water te raken hoeft zich geen zorgen te maken, want de wateren rondom Giethoorn zijn grotendeels ca. 80 cm tot ca. 120 cm diep en derhalve dus uitermate geschikt voor ‘opvarenden’ die de zwemkunst niet meester zijn. Om een bootje te huren in Giethoorn heeft u geen vaarbewijs nodig. Bij bootverhuur- en rondvaartbedrijf Koppers Giethoorn helpen wij u graag op weg. 

 

Bootverhuur Giethoorn prijzen

Hieronder staan de prijzen weergegeven van onze bootverhuur in Giethoorn. De verhuurboten worden verhuurd in tijdsblokken van minimaal 2 uur. Indien u de boot de gehele dag huurt, kunt u varen in Giethoorn tussen 10:00 tot 18:00. In dat geval betaalt u het dagtarief i.p.v. 8 ‘losse’ uren. Reserveren gaat middels het online reserveringsysteem. Indien u op ‘reserveren‘ klikt, komt u in het reserveringsysteem.

 

Electrosloep huren 1-8 personen

De elektrosloep is een van de luxste huurboten in Giethoorn. De sloep heeft voorin de boot een rondzit en biedt daardoor ruime zitplaatsen. De bijbehorende kussenset met zit- en rugkussens zorgt voor extra comfort tijdens het varen. De elektrosloep is voorzien van een stuurconsole met een stuurwiel en is daarom, ook voor onervaren schippers, eenvoudig te besturen. De elektrosloep is te huur voor een gezelschap van 1 tot 8 personen. Honden zijn helaas niet toegestaan in de sloepen. Let op: de prijzen in de tabel zijn vanaf prijzen.

 

Uren Varen01-03-2024 t/m 31-12-2024
2 uur varenVanaf €70,-
3 uur varenVanaf €105,-
4 uur varenVanaf €140,-
5 uur / hele dag varenVanaf €175,-
Sloep boot huren Giethoorn

Sloep Deluxe huren 1-6 personen

De Sloep Deluxe is voorzien van rugleuning en luxe kussens waardoor u comfortabel kan zitten. De boot wordt bestuurd met een stuurwiel zoals in een auto. Vergeleken de fluisterboot en de consoleboot is deze sloep iets groter maar weer iets kleiner dan de Electrosloep 1-8 personen. Echter is de Sloep Deluxe 1-6 personen luxer vanwege het grote stuurwiel, de mooie kussens, het hogere zitcomfort en een zwemplateau achter de boot. Honden zijn helaas niet toegestaan in de sloep deluxe. Let op: de prijzen in de tabel zijn vanaf prijzen. 

 

Uren Varen01-03-2024 t/m 31-12-2024
2 uur varenVanaf €80,-
3 uur varenVanaf €120,-
4 uur varenVanaf €160,-
5 uur / hele dag varenVanaf €200,-
Sloep Deluxe Giethoorn

Consoleboot huren 1-6 personen

Een consoleboot is een standaardfluisterboot voorzien van een stuurconsole en een stuurwiel. De stuurconsole staat voor het schippersbankje achter in de boot. De schipper heeft voldoende ruimte en hoeft niet met zijn benen onder een stuurpaneel te zitten. Dit is met name comfortabel voor lange mensen! Tevens is dit de consoleboot voorzien van rugleuningen. De consoleboot zijn te huur voor een gezelschap van 1-6 personen. Let op: de prijzen in de tabel zijn vanaf prijzen. 

 

Uren Varen01-03-2024 t/m 31-12-2024
2 uur varenVanaf €50-
3 uur varenVanaf €70,-
4 uur varenVanaf €85,-
5 uur / hele dag varenVanaf €110,-

Fluisterboot huren 1-6 personen

In een Fluisterboot 1-6 personen stuurt de schipper met het handvat aan de elektromotor. De fluisterboten zijn te huur voor een gezelschap van 1-6 personen. De meeste huurboten in Giethoorn zijn voor max. 6 personen. Dit type fluisterboot kent de voordeligste tarieven. Let op: de prijzen in de tabel zijn vanaf prijzen. 

 

Uren Varen01-03-2024 t/m 31-12-2024
2 uur varenVanaf €40,-
3 uur varenVanaf €50,-
4 uur varenVanaf €65,-
5 uur / hele dag varenVanaf €80,-

Voorwaarden en Prijzen van bootje huren in Giethoorn 

De bovenstaande prijzen zijn exclusief boekingskosten en bijdrage toeristenbelasting. Houd bij het huren van een bootje s.v.p. ook rekening met de betalingsplicht van €50,- borg in contanten. De borg krijgt u na afloop geretourneerd conform onze algemene voorwaarden.

Bovengenoemde prijzen zijn internetprijzen en alleen geldig mits u van tevoren reserveert. De reservering is geldig en ligt pas vast na schriftelijke bevestiging van een onzer medewerkers. De prijzen voor bootverhuur worden periodiek aangepast; afhankelijk van de weersomstandigheden en het vakantieseizoen. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van tekstfouten en goedkeuring directie. Het tarief van de huurperiode worden gehanteerd op het moment van boeken. Alles onder voorbehoud van schrijf, reken en type fouten.

Bij af name van meerdere boten, groepsreizen, familiedagen, bedrijfsuitjes, etc. gelden er eventueel speciale tarieven. Voor informatie en/of reserveringen klik hier.

De fluisterboot 

Een fluisterboot is een boot voorzien van een elektromotor die wordt aangedreven door een aantal accu’s waarmee u zeker 6.5 uur kunt varen op vol gas. In de praktijk kunt u dus de gehele dag varen in en rondom Giethoorn. De fluisterboten, afhankelijk van het type boot, zijn geschikt voor een ‘bemanning’ van maximaal 6 tot 8 personen.

Gaat u dus een Bootje huren in Giethoorn, dan kunt u met een gerust hart het water op. De fluisterboten van Koppers Giethoorn krijgen iedere winter een onderhoudsbeurt, waarbij er aandacht wordt besteed aan de elektromotor en de accu’s van de boot.