Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een rondvaart maken in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een rondvaart maken in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een rondvaart maken in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren Giethoorn?

Reserveer- en parkeerbeleid

Zie ons reserveer- en parkeerbeleid voor hoe u een bootje moet reserveren en uw auto kunt parkeren in Giethoorn.

Parkeerplaats P1 centrum (groen)

Let op: in de weekenden, tijdens de feestdagen en in de vakantieperiode kan het met zomers weer druk zijn in Giethoorn. Op deze dagen raken de parkeerplaatsen snel vol. Indien u een boot heeft gereserveerd bij Koppers Giethoorn, dient u uw auto te parkeren op de gratis parkeerplaats P1 centrum (groen).

Laat u niet wegsturen of omleiden door een goed bedoelende verkeersregelaar. Vertel hem of haar dat u gereserveerd heeft bij Koppers aan de Hylkemaweg. We verzoeken u dan vroeg te komen. Reserveren is dan alleen mogelijk als de boten uiterlijk om 11.00 opgehaald worden.

Reserveringsbeleid

De beschikbare tijden voor de bootverhuur en rondvaart zijn te vinden in het boekingssysteem. De tijden verschillende per dag en worden handmatig door ons ingesteld en gewijzigd. Soms komt het voor dat bepaalde tijdstippen niet zichtbaar zijn in de agenda, terwijl deze tijden op andere dagen wel beschikbaar zijn. In dat geval is het betreffende tijdstip volgeboekt. Op drukke dagen kunt u alleen een bootje reserveren om 10:00, 10:30 of 11:00 uur. Drukke dagen zijn: Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, de weekenden in april t/m oktober (bij mooi weer) en de maanden juli en augustus. Bij temperaturen boven de 25 graden Celsius kunt u ook alleen om 10:00, 10:30 of 11:00 uur boeken.

 

Een rondvaart reserveren

Via het boekingssysteem kunt u een rondvaart door Giethoorn reserveren. Selecteer de datum in de agenda waarop u een rondvaart wilt reserveren. De eerst optie is de eerste afvaart. Wilt u liever een boottocht op een later tijdstip? Scroll dan naar beneden.

Controleer allereerst of uw gekozen datum en tijdstip klopt. Klik vervolgens op de groene button ‘boek deze rondvaart. Klik daarna op de groene button ‘+Reservering’. Selecteer vervolgens het aantal volwassenen, kinderen en baby’s en klik op tot slot op de button ‘Reserveer’. Daarna vult u in: uw gegevens, uw eventuele kortingscode en u  accepteert de algemene voorwaarden. Tot slot klikt u op de groene button ‘bevestig’.

Let op: op de rondvaart zit geen betaalplicht van €50 contant voor de afvaart. Dit geldt alleen bij de bootverhuur. Honden mogen in de rondvaart kosteloos meevaren.

De rondvaarten van Koppers zijn te reserveren op de hele uren. De eerste rondvaart is van 10:00 tot 11:00 uur en de laatste boottocht is van 16:00 tot 17:00 uur. Het kan zijn dat sommige tijdsblokken niet verschijnen op de door u geselecteerde datum. In dat geval is dat tijdsblok volgeboekt.

 

Een boot reserveren

Via het boekingssysteem kunt u een boot reserveren in slechts een paar stappen:

Stap 1: Selecteer de boot die u wilt reserveren.

Stap 2: Selecteer de datum waarop u wilt varen.

Stap 3: selecteer het aantal boten die u wil reserveren.

Stap 4: selecteer het aantal passagiers.

Stap 5: Maak een keuze uit de beschikbare tijden.

Let op: op de bootverhuur zit een betaalplicht van €50 contant voor de afvaart. In de electrosloep 1-8 personen en sloep deluxe 1-6 personen zijn honden helaas niet toegestaan.

 

Spambox/ ‘ongewenste mail’

Indien u een reservering heeft gedaan, krijgt u een automatische bevestiging per email. Wacht u hier al langer op dan 24 uur? Kijk dan eens in de spambox/ ‘ongewenste mail’.