Reserveer- en parkeerbeleid

Reserveer- en parkeerbeleid

Bekijk hier hoe u een bootje moet reserveren en uw auto kan parkeren in Giethoorn. Koppers Giethoorn hanteert een Reserveer- en parkeerbeleid.

Parkeerplaats P1 centrum (groen)

Let op: in de weekenden, tijdens de feestdagen en in de vakantieperiode kan het met zomers weer druk zijn in Giethoorn. Op deze dagen raken de parkeerplaatsen snel vol. Indien u een boot heeft gereserveerd bij Koppers Giethoorn, dient u uw auto te parkeren op de gratis parkeerplaats P1 centrum (groen)

Laat u niet wegsturen of omleiden door een goed bedoelende verkeersregelaar. Vertel hem of haar dat u gereserveerd heeft bij Koppers aan de Hylkemaweg. We verzoeken u dan vroeg te komen. Reserveren is dan alleen mogelijk als de boten uiterlijk om 11.00 opgehaald worden. 

Een rondvaart reserveren

Met het reserveringsformulier doet u een aanvraag tot het reserveren van een fluisterboot. Uw aanvraag wordt pas een reservering, wanneer deze per e-mail is bevestigd. U ontvangt de bevestiging zo spoedig mogelijk en uiterlijk 24 uur na de aanvraag.

Via de website een aanvraag doen om een rondvaart te reserveren op de dag zelf is mogelijk tot 9.00. Indien u later op de dag na 9.00 een rondvaart wilt reserveren voor dezelfde dag dan kunt u bellen met nr. 0521-362564. Een reservering is geldig als deze door ons is bevestigd. Alles onder voorbehoud van beschikbaarheid en bevestiging onzerzijds.

Spambox/ ‘ongewenste mail’

Indien u een reservering heeft gedaan krijgt u van ons een bevestiging. Wacht u hier al langer op dan 24 uur? Kijk dan eens in de spambox/ ‘ongewenste mail’.

Reserveringsbeleid

Bij temperaturen boven de 25 graden Celsius is reserveren van een boot alleen mogelijk mits u uiterlijk om 11.00 uur afvaart. In dit geval kunt u de fluisterboot tussen 10.00 en 11.00 uur afhalen. Bij temperaturen tussen de 20 en de 25 graden Celsius dient u uiterlijk om 12:00 uur af te varen. Bij temperaturen lager dan 20 graden Celsius is reserveren de gehele dag mogelijk.  In de vakantieperiode dient u de boot af te halen tussen 9.30 en uiterlijk 10.30 of anders zoals met u is afgesproken en bevestigd.