Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een rondvaart maken in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een rondvaart maken in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een rondvaart maken in Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren Giethoorn?

Koppers Giethoorn

Wilt u een bootje huren Giethoorn?

Bootverhuur Giethoorn

Middels onze website kunt u eenvoudig een boot reserveren in Giethoorn. Bij het huren van een fluisterboot ontvangt u een duidelijke vaarroutekaart die wordt uitgelegd door een van onze medewerkers. Op de vaarkaart kunt u kiezen uit prachtige routes door Giethoorn, over de omliggende meren het Bovenwijde, de Beulakerwijde, de Belterwijde, etc. en door Nationaal Park Weerribben-Wieden. Vervolgens krijgt u uitleg over de bediening van de elektromotor en dan afvaren maar! U huurt een bootje bij bootverhuur en rondvaartbedrijf Koppers Giethoorn en het bootje varen kan beginnen!

Bootverhuur en rondvaartbedrijf Koppers-Giethoorn is bij uitstek hét adres voor het huren van een fluisterboot. Vaar geruisloos door ons pittoreske dorpje Giethoorn en geniet van de vele bruggetjes, de prachtige boerderijen en de uitgestrekte meren. Voor wie bang is schipbreuk te leiden en te water te raken hoeft zich geen zorgen te maken, want de wateren rondom Giethoorn zijn grotendeels ca. 80 cm tot ca. 120 cm diep en derhalve dus uitermate geschikt voor ‘opvarenden’ die de zwemkunst niet meester zijn.

Fluisterbootje huren in Giethoorn

Mocht u een bootje willen reserveren, vragen wij u om een vertrektijd aan te geven. Op drukke momenten is het helaas niet mogelijk om een bootje te reserveren met een vertrektijd na 11:00. Dit heeft te maken met de planningsmogelijkheden en de geringe aantal vrije parkeerplaatsen. Hieronder ziet u een overzicht met de uiterlijke vertrektijden:

 

  • Maart tot en met Juni doordeweeks = Geen uiterlijke vertrektijd
  • Maart tot en met Juni in de weekenden = Uiterlijke vertrektijd 11:00
  • Juli tot en Augustus doordeweeks = Uiterlijke vertrektijd 11:00
  • Juli tot en met Augustus in de weekenden = Uiterlijke vertrektijd 11:00
  • September tot en met November doordeweeks = Geen uiterlijke vertrektijd
  • September tot en November in de weekenden = Geen uiterlijke vertrektijd
  • Feestdagen (Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, etc.) = Uiterlijke vertrektijd 11:00

Prijzen en typen fluisterboten 

Wij beschikken over meerdere typen fluisterboten. De prijzen van de boten zijn afhankelijk van welke type boot u huurt, hoelang u wilt varen en wanneer u wilt varen. Zo hebben wij eenvoudige Fluisterboten 1-6 personen maar ook luxe Electrosloepen 1-8 personen. Weet u nog niet welke boot u wilt huren?

Parkeerplaats P1 centrum Groen

Let op: in de weekeinden, tijdens de feestdagen en in de vakantieperiode kan het met zomers weer druk zijn in Giethoorn. Op deze dagen raken de parkeerplaatsen snel vol. Indien u een boot heeft gereserveerd, dient u uw auto te parkeren op de gratis parkeerplaats P1 centrum Groen.  Laat u niet wegsturen of omleiden door een goed bedoelende verkeersregelaar. Vertel hem of haar dat u gereserveerd heeft bij Koppers aan de Hylkemaweg. We verzoeken u dan vroeg te komen. Reserveren is dan alleen mogelijk als de boten uiterlijk om 11.00 opgehaald worden.

Fluisterboot Reserveren Giethoorn

Algemene voorwaarden

Voor de bootverhuur gelden er Algemene voorwaarden. Hierin staan onder andere beschreven hoe er wordt omgegaan met annuleren, verzetten, omboeken etc. Klik hier voor de Algemene voorwaarden.